Home » LIKE FOOL

LIKE FOOL

13138996_1078874255484593_3203122015527012104_n

Metalcore Hodonín

Sestava:

Hill -bubenatér
S.L.A.K.H. -zpěvérista
Sep -kytarnér
Kulas -basavec
Mendes1122 -kytarátor

BIO:

Jsme Hodonínská Foolklorová hudební partička LIKE FOOL,která vznikla na jaře roku 1995. V roce 1996 vzniká první demo Everybody’s Like Fool a rok nato je na světě další demokazeta s názvem Prepare For All.

V roce 1998 kromě množství koncertů dostáváme nabídku předskakovat na česko-slovenském turné finským WALTARI, které úspěšně proběhlo začátkem roku 1999. Do konce roku ještě natáčíme třískladbové demo Král lží (první nahrávka v rodném jazyce).

V květnu 2000 vzniká první CD počin Kibernetyk Folck. V roce 2002 po vítězství v soutěži klubu Modrá vopice objíždíme česká a moravská města společně s Kashmir 9:41 a Fourth Face. V závěru roku ještě natáčíme druhé CD Nekontrolujem sebe, ni tvé já. Následující rok se účastníme společně s dalšíma partičkama šňůry koncertů ¨All Metal Tour¨ po celé Moravě. V lednu 2005 již s novým zpěvákem Jarou¨FLY¨Němečkem  natáčíme třetí CD Pusťte nás dál a následuje Elysion Trip Tour 2005. V soutěži Česká rocková liga obsazujeme 3. místo.

V roce 2006 využíváme šance zúčastnit se části koncertů na turné Arakain.

V tomtéž roce se (z)vrací za mikrofóóón po dvouleté pauze S.L.A.K.H. a v průběhu opětovného plenění českých pódií se pracuje na nových ploužácích.

Je tu rok 2008 a s ním i CD S.M.R.T. XXXIII  (Skupina Mladých Rockových Talentů s věkovým průměrem 33 let)

2010-zveme do Hodonína pár zpřátelených kapel a móóóóóóóóóónstrkoncertem slavíme 15-é narozeniny.Poslední člen grůpy je těhotný a vzápětí rodí !!! Od této chvíle smí všech pět členů užívat titul TÁTA (Slakh 2x,Sep 2x,Mendes 2x,Kulas 2x a Hill 1x………….zatim)

2011- natáčíme u Píly 4 nové songy (+ Sojka 4) a spolu se třemi videoklipy je umístňujeme na MultiEP Veteran Foolklór.

2012- další rok koncertování zakončujeme třešničkou a to jako  předkapela slavných amerických ANTHRAX .

…pokračujeme dál a v březnu 2013 pořádáme oslavu našich osmnáctin (neuvěřitelné), na kterou zveme Psychic (Sk) a řezníky SHAARK.

 

Navštivte:      https://www.facebook.com/pages/LIKE-FOOL/123896074315754

                            http://www.likefool.cz/

Napište:         slakh@seznam.cz 
                           like_fool@email.cz

 

CD:

12143141_963191977052822_4020664877609993706_n 2015

Diskografie:
Mon Dieu – 2015
Veterán Foolklor – EP 2011
S.M.R.T.XXXIII -2008
4 faces hc/punk split-2007
Pusťte nás dál -2004
Nekontrolujem sebe,ni tvé já-2002
Kibernetyk folck -2000
Prepare for all -1997
everybody´s Like Fool -1996

Foto:

RpA21U1jW5dBvDzxzF0SMOsj0wwxR2vw 13138996_1078874255484593_3203122015527012104_n

484709_545863708785653_1769292735_n 18618987_10207287836792775_1980047207_o

18641848_10207287838032806_38771471_o 18676433_10207287838512818_370679149_o

18623058_10207287836952779_1627175210_n 18623060_10207287836992780_703487345_n

18641472_10207287838192810_289751938_o

Video:

 

Kontakt

Logo ATTACKER 22
Redakce:
ATTACKER OF MUSIC
Neklanova 2
České Budějovice
37001
tel: 778 532 591
email: attackerofmusic@seznam.cz

Info magazín

StudioCI6

NARTTU - "Pod Nátlakem"

DESIRE FOR SORROW - "Pod Nátlakem"

MASH ROCK - v hudebním pořadu "Pod Nátlakem"

CUTTERRED FLASH

Starší příspěvky